+45 27171023

Grossist shops

Woocommerce grossist shop gør det nemt for kunderne at vælge store mængder, eller mange produkter på kort tid.

HVAD KAN EN WOOCOMMERCE GROSSIST SHOP

VARIABLE PRODUKTER OG VARIATIONER
Fuldt understøttet til produktvariationer og variable produkter. Viser dem som dropdown lister eller vis en variation pr. række for hurtig bestilling på én side.

SØGEFILTRE
Inkluderer brugerdefinerede  til at filtrere efter attribut, pris eller bedømmelse. Eller tilføj søgfiltre over tabellen for at filtrere efter kategori, tag, taxonomi eller attribut.

WOOCOMMERCE PRODUCT TILFØJELSER
Fuldt integreret med udvidelsen af WooCommerce Product Tilføjelser. Viser dine tilføjelsesprogrammer sammen med knappen Tilføj til indkøbskurv.

PRODUKT VISNINGER
Filtrer efter produktattribut ved hjælp af dropdownlister eller sidebar widgets. Vis attributter i tabellen og klik for at filtrere!

UNDERSTØTTER MOMS TAXONOMISK VISNINGER 
Vis brugerdefinerede taxonomier, filtrer efter brugerdefinerede vilkår og lav tabeller med produkter med specifikke taksonomiske vilkår.

HURTIG TILFØJELSE AF PRODUKTER TIL KURVEN
Kunderne kan vælge mængder og tilføje produkter direkte til kurven eller klikke på for, at se produktsiden. Dette er til den ultimative one-page WooCommerce bestillingsformular!

TILFØJ MANGE PRODUKTER MED FÅ KLIK
Vis afkrydsningsfel ved siden af hvert produkt, så kunderne hurtigt kan vælge flere produkter på én gang og føje dem til kurven  med et enkelt klik.

IDEELT TIL RESTAURANTORDNINGER, VVS, RESERVEDELE OG MANGE FLERE
WooCommerce-produkttabellen er særligt populær for at oprette en side på restaurantbestilling til bestilling af mad online.

AVANSEREDE BRUGERDEFINEREDE FELTER
Vis tilpassede felter som kolonner i produkttabellen. Fuldt integreret med avancerede brugerdefinerede felter (ACF). Tilføj ekstra data, links og meget mere.

LISTE SPECIFIKKE PRODUKTER
Lav tabeller med produkter, der er baseret på deres kategori, tag, id, status, dato eller forfatter. Ekskluder kategorier eller individuelle produkter.

SUPER-FAST BESTEMMELSE
Dine kunder kan bestille alt, hvad de har brug for øjeblikligt: Perfekt til mængdebestillinger, almindelige kunder, fødevarer, industri, reservedele, handel eller WooCommerce-grossistforretninger.

FULDT RESPONSIV PÅ ALLE ENHEDER
På mobilen foldes kolonner automatisk ‘og kan udvides for at vise data. Du kan vælge hvilke kolonner, der prioriteres ved hjælp af vores WooCommerce produktliste plugin.

ØJEBLIKLIG SØGNING, SORTERING OG FILTER
Indtast dine søgeord og udfør en øjeblikkelig søgning. Filtrer produkttabellen eller klik på en kolonneoverskrift for at sortere.

100% WORDPRESS FLERSPROGET COMPATIBEL
WooCommerce Product Table er officielt certificeret som WPML-kompatibel, perfekt til dit flersprogede WordPress-websteder.

FULL DOKUMENTATION & SUPPORT
Vi giver dokumentation og Support

BILLEDER TEKSTER OG DIVERSE VISNINGER TILPASSES EFTER DIT BEHOV
Alle produktbilleder og tekster og forskellige visninger kan tilpasses efter dit behov. Og der kan tilføjes søgebar der søger på produktnummer, navne, kategorier og m.m.

Woocommerce produkt tabel varianter