+45 27171023

 

 

 

 

 

 

Kontakt os i dag og få en gratis SEO rapport

UDFYLD FORMULAREN

Få en gratis SEO rapport

Formålet med, at du får en gratis SEO Rapport er, at du som virksomhed kan se, hvor der bør optimeres for, at få en bedre synlighed blandt dine konkurrenter. Vi tilbyder en gratis rapport, der viser hvor optimeringen bør iværksættes, om det er onpage (på dine websider), eller lokalt (Google My Business) eller den tekniske del (Google Search Console) eller andre Google optimeringer. 

Vi analyserer, hvad der er mest nødvendig til at starte med. Da du efterfølgende kan se, at vores arbejde virker og at der kommer flere besøgende på dit website. Vil du automatisk optimere andre dele af dit website for, at nå ud til endnu flere af dine målgrupper. 

Vi hjælper dig også med, at de besøgende konverterer på din webside/shop. Vi rådgiver/vejleder og optimerer din webside/shop, efter aftale med dig.

Vi hjælper alle virksomheder

Vi hjælper alle virksomheder om det er websider eller webshops. Vi har speciale værktøjer der kan lave SEO på flere tusind produkter på kort tid, og de overholder de bestemmelser Google og Bing foretrækker.

SEO kan give jer stor indtjning det er ikke noget nyt. Vi er 100% fokuseret på datadrevet markedsføring. Google er de bedste til dette, Derfor anvender vi alle mange af Google værktøjerne.

Vi er et Bureau der hjælper alle slags virksomheder med at vækste deres forretning. Vi arbejder primært med alt det der er relateret til, at vækste din virksomhed, så du kan høste en gevinst ud af vores arbejde.
Vores ønske er at vi kan få et godt samarbejde med dig og at optimere og holde din virksomhed opdateret og fremtidssikret i konkurrencen om kunderne / segmenterne.

Hvorfor skal du vælge os. Vi stopper ikke før vi er nået over målstregen eller er vi ikke tilfreds. Og det betyder utroligt meget for os at kunderne er tilfredse med arbejdet, det får vores virksomhed til at vokse.

Husk SEO behøver ikke at gå langsomt, Det kan have en god virkning fra start af. Vi hjælper dig også med trafik på anden vis, hvis det har interesse.

SEO kan få en hurtig virkning

Husk SEO behøver ikke at gå langsomt, Det kan have en god virkning fra start af. Vi hjælper dig også med trafik på anden vis, hvis det har interesse.

Hvad er SEO

SEO er for Google en vejviser imellem din virksomhed og brugerne af søgemaskinerne Google Chrome, Bing og Yahoo som bruges i Danmark. Google lever af at skabe forbindelser imellem afsender og modtager. Derfor straffer Google dårlig SEO og belønner God SEO.

Dårlig SEO er SEO der ikke lever op til Googles krav for Informativ, velovervejet, visuelt, interessant, og ikke duplikeret indhold fra dine egne eller dine konkurrenters websider.

 Google ønsker at tilfredsstille alle dem der anvender Google og ikke mindst dem der anvender Google søgninger. Derfor har de succes og derfor kan du også få succes ved at anvende SEO og Teknisk SEO. 

Dette er den billigste måde for online-markedsføring på internettet, efterfølgende er det Adwords annoncer på internettet. Dette er sat i forhold til indtjenings-evnen.

Det skal siges At Adwords er super effektivt og virker indenfor 24 timer. Men SEO da det er lavet så er det gratis indtil det skal opdateres igen. Hvor imod Adords koster hvergang nogen trykker på din annonce.

Man har som virksomhed brug for begge dele, for at udnytte sin marketings konkurrencer fuldt ud. Der hvor SEO ikke kan nå, der kan Adwords nå ud. Men SEO er langt billiger og skaber ekstra indtjening ved løbende optimering af websider, billeder og produkter m.m.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp

  • +45 27 17 10 23