Vi hjælper alle virksomheder

Vi er et Bureau der hjælper virksomheder både store og små, med at optimere og vækste deres forretning. Vi arbejder primært med alt det der er relateret til, at vækste din virksomhed, så du kan høste en gevinst ud af vores samarbejde.

Vores ønske er et godt samarbejde, optimere og holde din virksomhed opdateret og fremtidssikret i konkurrencen om kunderne. Vi gør brug af de nyeste værktøjer der kan lave SEO på flere tusind produkter på kort tid, der overholder de kvaliteter som Google og Bing foretrækker.

Vi er 100% fokuseret på datadrevet markedsføring. Derfor bruger vi hovedsaligt Google og Google’s værktøjer da de er det mest populære og opdaterede.

Vi stopper ikke før vi er nået over målstregen, ellers er vi ikke tilfredse. Det betyder utroligt meget for os at vores kunder er tilfredse med arbejdet, da det får vores virksomhed til at vækste.

SEO kan få en hurtig virkning

SEO behøver ikke at være en langsom proces, Det kan have en god virkning fra start. Vi hjælper dig også med trafik på anden vis, hvis det har interesse.

Hvad er SEO?

SEO er for Google en vejviser imellem din virksomhed og brugerne af søgemaskinerne Google, Bing og Yahoo. Google, som er den største søgemaskine lever af at skabe forbindelser, imellem afsender og modtager. Derfor er det en god idé at have en god og optimeret SEO da Google straffer dårligt SEO og dette kan give et ikke ønsket resultat.

Dårlig SEO er når det ikke lever op til Googles krav for Informativ, velovervejet, visuelt, interessant, og ikke duplikeret indhold fra dine egne eller dine konkurrenters websider.

Google ønsker at tilfredsstille alle dem der anvender Google og ikke mindst dem der anvender Google søgninger. Dette betyder at hvis du har de rigtige kriterier, er der større mulighed for at Google vil putte dine links højere oppe i søgeresultaterne.

SEO er den billigste online-markedsføring på internettet, da SEO kun skal betales for når du skal opdatere det.

Som virksomhed er det vigtigt at man lærer at bruge SEO ordentligt da det kan give ens hjemmeside meget mere trafik, end hvis man ikke brugte det.