Google Ads og SEO Giver masser af trafik

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter

Har du brug for hjælp til mere trafik? så læs videre her

Vi brænder for at skabe trafik til webshops, Grossist Shops og websider, Vi hjælper med at dine kunder køber, dine produkter, services m.m. Det vil sige at kunderne foretager det valg, der skal til for at du kan tjene penge. Hvis du tjener penge tjener vi også penge.

Vi opretter Google Ads Kampagner for dine Segmenter efterfølgende oprettes annoncer til dine produkter, m.m. og der laves nøjeudvalgte søgeord, Så dem der søger efter dine produkter, bliver guidet direkte hen til den side hvor de skal købe dit produkt, eller services. Vi fjerner alle de søgninger der får de forkerte til at lande på din webside, samt vi tilføjer links til hvert eneste af de søgeord dine besøgende har anvendt. For at finde frem til din webside.

Dette er en meget vigtig finpudsning af dine annoncer og søgeord, der er med til at skabe denne trafik, så at dit budget bliver udnyttet så godt og at dine kunder kommer til at købe fra din webshop, Grossistshop eller webside.

Se et eksempel på hvordan trafikken kan vokse. Nedenfor vises trafikken fra en af vores faste kunder WINTHER ENGROS. Vi har fået lov at vise disse trafik rapporter, som dokumentation I er velkommen til at ringe og få en bekræftelse på at rapporterne er rigtige og at dere omsætning er steget væsentlig efter arbejde med Google Ads og SEO. Trafikken stiger stadig dette er bare de første 8 måneder efter at vi lavede en ny grosistshop til Winther Engros med SEO på alle deres produkter.

Se rapport fra 26. august - 26. sep. 2018

Tryk på billede for at se i større format

Se rapport fra 26. dec. - 26. jan. 2019

Tryk på billede for at se i større format

TILFØJ EN KOMMENTAR

Google Ads og SEO giver masser af trafik

Google ads Indlæg
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest

Subscribe to our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Share this post with your friends

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin