+45 27171023

Få en komplet Google analytics løsning

Vi har gode erfaringer med anvendelse af de Google Analytics data til optimering af marketing strategier

Potentiale i Google Analytics

Vi giver dig det store overblik over din trafik på dit website.

Vi drøfter med dig, hvordan du udnytter Google Analytics trafikdata til at vækste din virksomhed.

Vi hjælper din virksomhed med en marketingstrategi baseret på fakta fra dine specifikke data, i stedet for personlige fornemmelser.

Vi hjælper dig helen vejen i mål, med at udnytte dine spcifikke data fra Google Analytics.

Vi vender trafikken imod dit segment

Ud fra de data fra analytics-rapporterne, viser vi dig hvordan. Og hvor der skal sættes ind med din marketing kampagner.​

Ud fra de data fra analytics-rapporterne, viser vi dig hvordan. Og hvor der skal sættes ind med din marketing kampagner.

Dine kunder finder dig bedre fremover. Endvidere ser du ud ra raporterne, hvordan målgruppens trafik bliver justeret i den rigtige retning.

Alle segmenter / målgrupper der ikke er interessante, sorteres fra.

Du holdes opdateret

Vi holder dig opdateret, med bruger data fra rapporterne, og rådgiver og vejleder dig, om det rigtige valg..

Du får månedlige rapporter og vi holder månedligt møde med dig. for at følge op på din marketingstrategi og drøfter de vigtige nøgletal.

Vi kommer med foreslag med marketingstrategier, der øger din trafik endnu mere, efter hver optimering.

Hvad vil du gerne vide om netop dine brugere og besøgende?

Vi hjælper dig med din marketingstrategi og at forstå din trafik

Vi forbereder alt arbejde for dig, så du kan komme i gang med en marketings strategi. Som er med til at øge trafikken på din webside og derved øge din omsætning.

  • Vi viser dig, hvor din trafik stammer fra og hvordan du kan udnytte denne viden i din markedsføring
  • Vi leverer detaljeret data over alle dine besøgende på dit website
  • Vi viser dig hvor dine besøgende kommer fra
  • Vi giver dig en live-visning af alle dine besøgendes adfærd på siden
  • Hvad de søgte på for at finde din hjemmeside
  • Hvordan dine besøgende bevæger sig rundt
  • Hvor lang tid de er på din webside
  • Om de er tilbagevendende besøgende.

Google Analytics en nødvendighed

Google Analytics er et værktøj du simpelthen ikke kan undvære, hvis du ønsker en effektiv marketingstrategi.

Når du skal undersøge dine målgrupper / segmenter og optimere dine online aktiviteter. Så kortlægger Google Analytics din trafik på din hjemmeside, så du kan forbedre dit salg, tjenester, informationer m.m.

 Google Analytics er et gratis program, der kan give dig indsigt i din virksomheds online aktivitet. Virksomheder kan ikke undvære analytics resultater i deres marketings strategier.

Udnyt din trafik med Google Analytics og få endnu mere

Google Analytics er Googles værktøj til webanalyse, som giver dig de bedste måleværktøjer, der gør de supernemt, at rapportere de forskellige processer omkring marketinganalyse generelt. Her kan man identificere alt fra brugeradfærd, optimeringsmuligheder og visualisere brugervenlighed, samt tilgangen fra de besøgende fra de forskellige trafikkanaler.

Vi udfærdiger rapporter til dig, der er lige så nemme, at anvende som at læse et dokument. Og du kan indstille alle de ønskede filtre med få museklik for, at se det data som du har brug for. Vi viser dig hvor nemt det er.

Google Analytics giver værdifuld indsigt i jeres webhandel, overblik over afkastet af jeres annonceringsindsats på Google Adwords eller Facebook.

Alt sammen noget, der giver en uvurderlig viden i forhold til konkurrence. Vi hjælper dig med at måle din indsats online samt vide, hvilke områder der kan og bør fokuseres på markedsføringsmæssigt. Endvidere er Google Analytics tjenesten helt gratis.

 

Få top optimeret marketings data i rapporter der er nemme og overskuelige

For at du kan have tillid til alt dit marketingdata, gennemgår vi hos Atlanti Atlantico hele din Analytics opsætning. Vi får kigget på følgende elementer:

At dine besøg og sidevisninger bliver målt rigtigt.
Målsporing og din opsætninger virker som de skal.
Om din E-handel spores rigtig på alle de nødvendige områder.
Vi kigger også på om alle mulighederne udnyttes optimalt.

Vi ser på om alt data bliver sporet optimalt. Vi efterser også hvilke kanaler, størstedelen af din trafik kommer fra, så du kan målrette din markedsføring endnu bedre imod de områder. Og vi prøver at finde nye områder, som kan skabe vækst for din virksomhed. Du kan efterfølgende udnytte dit markedsføringbudget meget mere optimalt fremover.

Du kan se data over alder, køn, interesser og geografi, hvilke enheder der blev anvendt, samt styresystemer på enhederne m.m. Her får du uanede muligheder for, at du kan ramme plet med din markedsføring, da du langt nemmere kan definere den præcise målgrupper, med dine nøgle tal fra Google Analytics rapporterne-

Der er så meget at hente der. Man kan sige at man kan komme fra en fiasko til succes, ved at udnytte dette værktøj optimalt.

Hvis man vil, så er der utroligt meget værdi at hente i en korrekt opsætning af Google Analytics. Og med vores hjælp, er du sikker på, at udnytte det fulde potentiale af dine webanalyser i fremtiden. Alt dette i nogle af de bedste rapporter du kan få fingrene i.

Vi opretter betjeningspanele der tilpasses til den enkelte person / afdeling​

 Vi opretter nøje planlagte  Google Analytics rapporter til det formål  der dækker jeres behov. 

Om det er special designede rapporter til bestemte markedsførings teams eller til enkeltpersoner, som evt. skal dele disse rapporter, eller rapporterne skal kunne præsentre bestemte nøgletal i virksomheden.

I beskriver jeres behov, efterfølgende opsættes individuelle betjeningspaneler (Dashboards), så jeres virksomhed nemt kan finde præcis de tal og statistikker, der er relevante på de forskellige områder og får de ønskede indstillingsmuligheder der er tilgængelige.

Det kan være rapporter over:

Adwords

Organisk trafik

Sociale medier m.m.

Direkte links.

Kontakt os

  • +45 27 17 10 23